diumenge, 12 d’abril del 2015

Estructura de Mini àlbum amb moltes butxaques.- Scrapbooking

Avui us vull ensenyar un mini àlbum que vaig fer per regalar a una amiga. N'havia vist de semblants però fets a partir de DOS fulls de paper decorat de mida standard americana (12 polzades per 12 polzades, que són uns 30,5 cm. x 30,5 cm) i jo el vaig fer amb TRES fulls de paper decorat mida DIN-A-4, amb la qual cosa el resultat és gairebé el mateix, un cop plegat, però em permetia fer servir uns papers molt bonics d'un "bloc" mida DIN-A-4 que ja tenia.


Aquests papers són de la col·lecció Princess, de la casa Prima Marketing. La versió en DIN-A-4 (més europea) té l'avantatge que només ve decorada per un costat (l'altre és totalment blanc) amb la qual cosa els fulls resulten més econòmics i, a més, no tens la sensació de "fer malbé" el dibuix de la "cara B" (No us passa a vosaltres, quan feu servir un paper decorat per les dues bandes que us sap greu "perdre" el que no es veurà? i utilitzo la paraula "perdre" en tot el seu sentit: o sigui, que el disseny no lluirà, però que, a més, hem pagat per una impressió que resulta inútil)

Enganxem els tres fulls amb washi tape, tallem i dobleguem...


Fins aconseguir aquest bonic acordió:



Amb cartolina reciclada i una quarta fulla de cartolina decorada i una altre de paper decorat, fem les cobertes. Després uns forats, uns ullets, una cinta primeta per fer un llacet i una claueta decorativa i ja tenim la "tanca" feta.



La gràcia d'aquest àlbum és la quantitat de butxaques que té. Set en total: cinc a les pàgines i dues a la coberta i contracoberta, així que s'han de fer set etiquetes. Les vaig fer amb cartolina normal, retallant la forma exterior, després, amb una cartolina més clara vaig fer rodonetes, les vaig enganxar i fer la perforació per on es pot passar una cinta, un cordonet... Per donar-los millor acabat, vaig entintar els contorns amb tinta distress.


Aquí us deixo el vídeo amb el resultat final. Espero que us agradi!!


Doncs bé, això és l'àlbum acabat i a punt, per omplir. Si us agrada, no dubteu en demanar-me'n un. Tots els materials de l'estructura (Cartolines, papers decorats de qualitat -sense àcid-, adhesius, washi-tape, cartró, etc.) més les set etiquetes i la feina... a punt perquè hi poseu les vostres fotos, tan sols per 20 Eur!

2 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta te quedó un álbum de lo más lindo. Me encanta la cantidad de bolsillos que tiene. Eres una artista!!! Un besote guapa

Assumpta ha dit...

Gracias, MARITZA! Tu eres para mi -y recomiendo a todo el mundo que clique en tu perfil y visite tu blog- una auténtica "doctorada" en manualidades, así que si te gusta, estoy contentísima :-))