divendres, 20 de març del 2015

Àlbum per arxivar escrits

Us presento una de les coses més especials que he fet mai, és un encàrrec de la meva amiga Carme per regalar a la seva amiga Antònia.

A l'Antònia li agrada col·leccionar aforismes i quan en sent o llegeix un que li sembla interessant se l'apunta i el guarda. La Carme va pensar que tot aquest material recollit durant molts anys quedaria molt ben organitzat si es guardava en un àlbum especial, amb separadors alfabètics, per poder trobar ràpidament tot el que es busca. Com s'apropava l'aniversari de l'Antònia, la Carme em va encarregar que fes aquesta mena d'àlbum-llibreta-arxivador.

I aquest és el resultat!!



Si el voleu veure amb més detall, he fet un vídeo. No té massa qualitat, és curtet i tremola una mica, però crec que, tot i això, és veu prou bé:


La mida de l'àlbum és, aproximadament, d'uns 24 cm. d'alt, uns 18,5 d'ample i 3 cm. de gruix.

Porta les cobertes de cartró folrades amb paper d'Scrap. Té tretze separadors, un d'introductori, amb la reproducció d'una aquarel·la pintada per la Carme i amb espai per si l'Antònia vol posar el seu nom, i dotze més amb l'ordre alfabètic per poder classificar els aforismes.

Els separadors estan fets amb cartolina normal, envellida amb tinta distress "Ranger" de Tim Holt i marcades amb segells de lletres antigues manuscrites:


Per l'anvers del separador, va decorat amb un fons de paper d'Scrap (sis models diferents, que vaig repetir dues vegades cada un) i, damunt del paper, que li fa de marc, la "reproducció" d'un llibre antic d'aforismes. A més, a sota, mitjançant unes enganxines, les mateixes lletres corresponents al separador, una mica més grans.


Per la decoració de la coberta, a més de la reproducció de dos llibres antics d'aforismes, vaig brodar tant la paraula "Aforismes" com les inicials de l'Antònia, a punt de creu, en tons marrons sobre una roba que fa com imitació a sac i vaig enganxar els brodats damunt de cartolina Scrap.

Per finalitzar la decoració hi ha una mena de doodles amb cordill de cànem enganxats amb Glossy accents, que com a "cola" és molt potent i va molt bé.

Són un munt d'hores de feina, però molt agradables. Estic contenta del resultat i, el que és millor... la Carme i l'Antònia també ho han estat! :-)

El preu d'un àlbum com aquest és de 50 Eur.

10 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta qué hermosura de álbum. Cada página es una alegría para la vista y es que tienes mucho arte!!!. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

La verdad es que estoy contenta con él, pero si encuentro comentarios de personas como tu que les gusta, aún me quedo más feliz! Gracias!! :-))

sa lluna ha dit...

Com sempre, perfectes!!
M'agrada molt!! ;)

Aferradetes i bona tarda!

Carme Rosanas ha dit...

Ha quedat fantàstic!!!

Assumpta ha dit...

LLUNETA.- Moltes gràcies, maca!! La veritat és que m'ho vaig passar molt bé fent-lo. Dóna feina i són moltes hores, però són hores entretingudes, fent una cosa que m'agrada fer ;-))


CARME.- Doncs pensa que tu vas col·laborar en el seu disseny, així que tens part de mèrit en aquest resultat hehehe

elventdelnord ha dit...

realment, tens un do fer aquestes coses. és preciós !

Assumpta ha dit...

Gràcies, MARIA, maca!! Em fa molta il·lusió veure't per aquí! :-))

Unknown ha dit...

És una preciositat, Assumpta!!! Moltes felicitats!!! Petons!!! :D :D

Mireia ha dit...

Espectacular! Per caure de cul! Neena!!!Quina feinada! La Carme estarà encantada de poder regalr una cosa tant rebonica

Assumpta ha dit...

ANTÒNIES BERA.- Em fa molta il·lusió veure-us passar per aquí, vosaltres que sou unes mestres en tot això de les manualitats. Moltes gràcies!! :-))


MIREIA.- Moltes gràcies!! :-)) La veritat és que va ser laboriós però no té coses complicades com desplegables, finestres, moltes butxaques... però estic molt contenta del resultat i a la "homenatjada" també li va agradar, així que ja vaig quedar contenta :-)) Ara em fa gràcia provar alguna cosa amb desplegables, a veure què tal hehe