dilluns, 3 de març del 2014

Arracades... Moltes arracades!!


Estils, formes i colors ben diferents. Per combinar amb qualsevol cosa!

1.- Muntades amb un caputxó bronzejat, tires de cordonet en color marró i taronja. El resultat és fantàstic!
2.- Diferents tipus de boletes i granadura (incloses algunes pedretes Swarovski que donen uns reflexos molt macos a tot el conjunt.
3 i 4.- Unes mateixes arracades, vistes per davant i per darrera. Granadura, boleta metàl·lica daurada i, com a element sorpresa, cartolina reciclada (poden ser postals antigues, per exemple) retallades amb perforador i amb una capa de vernís que li dona cos, protecció i un acabat lluent.


5.- Muntades en un caputxó color plata antiga, una trena de cordonets en diferents tons de blau. Tot rematat amb una anelleta i una boleta. Tanca de seguretat amb boleta
6.- Amb boletes de diferents mides i un plat marró, amb tanca color bronzejat.
7.- De nou tenim una postal reciclada. Tallada amb forma d'estrella, porta una boleta metàl·lica platejada i cinteta negra.
8.- Arracades en feltre amb dos tons de blau enrotllats. Porta una floreta de Goma-eva, una boleta metàl·lica i unes de cristall txec.
9.- Espiral platejat en forma de cercle, del que pengen uns petits candaus. Tanca de seguretat amb boleta.

Segons els materials emprats els preus varien. Igualment també són diferents segons la quantitat que es demana, però oscil·len entre 3 i 6 Eur.
En parlem? ;-)

2 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta qué originales y bonitos te quedaron todos los pendientes!!! Tienes mucho arte para hacer estos trabajos manuales.

Assumpta ha dit...

¡Muchas gracias, Maritza! ;-))