Com fer una comanda?

Si vols comprar alguna de les coses que faig, segueix aquestes instruccions:

1.- Envia un correu electrònic a:

assumpta@tinet.cat

On facis constar:
- El què vols (punts de llibre, clauers, agulles de pit...)
- El model amb la referència.
- La quantitat de cada cosa.
- El teu nom, cognoms i adreça on fer l’enviament.

2.- Quan rebi el teu correu amb les dades, et respondré amb un altre correu on et diré el preu total de la comanda i el número de compte on hauràs d’ingressar, en efectiu o per transferència, la quantitat de la compra.

3.- Al preu de la comanda s’hi afegeixen 5 Euros per despeses d’enviament (sobre especial encoixinat i certificació). Si fossin comandes a l'estranger o de més de 500 gr. de pes. la quantitat s'adequarà al que fixin les tarifes de Correus:
 http://www.correos.es/ss/Satellite/site/pagina-1363186675034/info?idiomaWeb=ca_ES

3.- Un cop efectuat aquest ingrés t’enviaré els productes comprats al domicili que m’hagis indicat, per correu certificat i en sobre encoixinat per protegir bé el contingut i que t’arribi en perfecte estat.

4.- Fer l’enviament per Correu certificat és la forma més segura que t’arribi bé. A més, Correus assigna un número a cada tramesa mitjançant el qual es pot fer el seguiment del paquet via Internet. Quan hagi enviat el teu sobre, t’enviaré un nou correu electrònic on també et facilitaré aquest número perquè, entrant a la web de Correus, puguis saber on es troba el teu enviament.

5.- Gaudir del que hagis comprat!! ;-)

IMPORTANT: Si vius, treballes o vas sovint a Reus, et pots estalviar les despeses d'enviament doncs t'ho puc entregar en mà. Escriu-me i en parlem! :-)