dijous, 9 d’octubre del 2014

Targetes-record de Bateig

Us ensenyo unes targetes que em van encarregar per un bateig que tindrà lloc el proper cap de setmana. La persona que me les va demanar tenia una idea bastant clara del què volia, jo li vaig proposar els materials que creia que hi quedarien bé i, entre les dues, vàrem fer el disseny. Tant ella com jo n'estem molt contentes!!


La targeta té una mida de 15cm. d'alt per 10cm. d'ample i té dues cares: la coberta i una altre interior. Està formada per dues cartolines, una de base, que fa 30cm. per 10cm. i que va doblegada per la meitat, és d'un color beige fort o marró clar i fa una textura, no és llisa.


L'altre cartolina és uns tons més clareta i és llisa, ideal per poder posar a la impressora de l'ordinador. En aquesta cartolina he imprès les dues "targetes" que van enganxades a les dues parts de la postal. A la primera hi he posat un senzill però clar, dibuixet d'un nen que està essent batejat amb la frase que li agradava a qui em va fer l'encàrreg. A l'interior de la postal hi va l'altre fragment de cartolina clara, amb el nom de l'infant, dada i lloc.

Com a decoració, triem un trosset de fil d'empalomar (En castellà n'hi diuen "hilo de Bramante"), perforem la tarja per dalt amb un forat rodonet i relaivament petit, passem el fil i fem un llaç. Aquí podeu veure bé la textura de les cartolines i del cordillet de cànem:


I així, fins a quaranta!!Teniu algun bateig, casament, comunió... i voleu que us faci les targetes de record? Encantada! Parlem-ne!

(Preus segons materials i quantitat)

5 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta te quedaron geniales las tarjetas!!! Me imagino que estuviste mucho haciéndolas todas. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

Muchísimas gracias!! ;-))

Lo más complicado fue hacer el "diseño" para que, una vez impreso, quedase dentro de las medidas que necesitaba... soy un desastre calculando jejeje
Lo demás entretenido pero divertido!! ;-))

Unknown ha dit...

Són unes targetes molt maques!!! :D

Mireia ha dit...

Són molt xules! M'encanta la cartolina de base i el cordonet.

Assumpta ha dit...

Moltes gràcies, ANTÒNIES!! Em feu molt contenta si us agraden! ;-))


MIREIA... hehehe el cordonet va ser una de les meves idees, "está de moda" i feia la tarja més actual. Moltíssimes gràcies, maca! :-))