diumenge, 8 de febrer de 2015

L'Agenda Scrap de la Montse


La Montse em va veure fer una mena d'agendes "a mà" per la meva germana i per mi, li van agradar i me'n va demanar una... em va dir que la volia "molt hippie, molt hippie..." i aquest ha estat el resultat!


Vaig agafar diferents tipus de paper, des de folis normals fins a retalls de llibretes que tenien papers amb fibres de cotó, etc., les vaig tallar mida quartilla i ho vaig tenyir tot amb te i cafè perquè les pàgines d'aquesta agenda semblessin vellíssimes. Després, a mà, i una per una, vaig anar escrivint amb retoladors els dies de l'any...


I amb un paper també tenyit li vaig imprimir un calendari sencer del 2015 formant com un desplegable per la seva agenda.


El paper que vaig triar per folrar les cobertes era un to grana fosc, amb uns pentagrames impresos, molt "vintage". Aquest to fosc em permetia poder posar elements decoratius en tons més clars, com, per exemple, per la part interior, li he unes butxaquetes amb el paper tallat en forma de punta on hi podrà posar algun punt de llibre, targeta, el que vulgui... i després, una primera pàgina perquè apunti les seves dades.


A més de la part "agenda" em va demanar que li posés una secció per a "notes" i una per "pensaments"... així que li he fet, també amb papers tenyits i uns separadors marcats amb segells amb dibuixos d'escriptures manuscrites. A les pestanyes, les lletres adhesives "A", "N" i "P" volen dir, Agenda, Notes i Pensaments ;-)


Observeu els detalls de decoració amb papers superposats i fustes pintades
La claueta de la tanca és purament decorativa :-) Porta unes tiretes de Baker's Twine per fer un llacet i, a una part de la corda, va lligada la claueta.

I així és l'agenda per la part posterior:


I ja està!!

Referència: Agenda Scrap Montse. AGE-001
Preu: 30 Eur.

7 comentaris:

sa lluna ha dit...

Quina feinada!!
Ha quedat xulíssima, com una que jo me sé. ;)

Nanit, preciosa!

Assumpta ha dit...

Quan és per noies dóna més joc perquè hi pots posar puntetes, cors i tonterietes d'aquestes que ens agraden, però la veritat és que aquella també va quedar bonica, eh? ;-))

Maritza ha dit...

Assumpta qué contenta debe estar la Montse con esta agenda tan divina que le hiciste!!! tiene una cantidad de detallitos preciosos. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

MARITZA!! Las letritas y el corazón de madera, pintado de rojo, i la llavecita lo compré el sábado en la feria DIY con vosotras! ;-))

Estoy muy contenta de que te guste! :-)

Vero ha dit...

Te ha quedado muy bonita. Felicitaciones!!!

Assumpta ha dit...

Gracias, VERO!! :-)
Un buen consejo el stand de la tornería: Quedé muy contenta con el resultado de las piezas de madera. Con silicona fría ya quedaron perfectamente pegadas y le daban un toque muy alegre! :-)

Unknown ha dit...

Hola, acabo de veure el teu blog , fas coses molt maques, em quedo com ha seguidora i et deixo la adressa del meu blog per si vols seguirme.Una abraçada
maitedecopart.blogspot.com.es