dilluns, 10 de març del 2014

Una mandala de polseres!


Diuen que pintar Mandales és molt relaxant i que mentre un va omplint de color cada casella del dibuix pot anar fent un exercici de reflexió. Aquestes dues les vaig pintar jo fa prop de dos anys.



El fet és que no sabia com posar les polseres per fer la fotografia, perquè les combinacions són tantes, que em va venir la idea de la mandala!!

Moltíssims colors en cordonet "cua de ratolí", boletes i penjolls diferents (àncores, claus musicals, ossets, papallones) tot muntat amb uns nusos franciscans (que permeten fer la polsera més gran o més petita per adaptar-la a la mida del canell).


Hi ha qui se'n posa tres o quatre de diferents colors! A altres persones els agraden en negre (jo no en feia en negre i vaig començar a fer-les arran d'una petició... i tenen força èxit!!) Però el millor és que no molesten, no pesen, s'adapten a la mida que volem i són molt divertides de portar!


Referència
- Polseres cordonet amb penjolls.... POL-017

Preu:
- Una.... 3 Eur.
- Dos.... 5 Eur.
- Cinc.. 12 Eur.
- 6 o més a 2,2 Eur. cada una.

3 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta se ve genial la mandala que hiciste con las pulseras!!! Y las dos que pintaste me parecen divinas y muy alegres con estos colores. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

Gracias por tus palabras siempre de ànimo! ;-))
Besoss!!

sa lluna ha dit...

Ja han passat dos anys de les mandales?? Uffff com passa el temps!!

Són molt maques, m'agraden els penjolls.
Bessets, artista!! :)