divendres, 11 d’abril del 2014

Punts de llibre Sant Jordi 2014 (2) Els "lexicogràfics"


Uns punts de llibre ben diferents dels que faig normalment, començant per la mida, que és de 15 cm. de llarg per 6,5 cm. d'ample (més curts i amples) amb forma d'etiqueta antiga.

Damunt d'una cartolina blanca especial per aquarel·les, acrílics, etc. pinto una base en colors torrats. Quan està ben sec hi aplico un segell amb tinta grana que representa una escriptura a mà amb cal·ligrafia vintage.


Un cop ja tinc tota la base preparada, amb les mans estripo petits trossets de pàgines de diccionari (un volum desaparellat, d'una col·lecció que sortia setmanalment fa anys) que vaig envellir prèviament amb te i cafè).



Amb els trossets de diccionari faig un petit collage al que afegeixo paraules tipus: "diccionari", "lèxic", "definicions", etc. que he imprès damunt d'un fons que simula paper vell i, finalment, damunt de tot, hi poso -igual que als punts d'ahir- amb un segell acrílic el text "Sant Jordi 2014".


Per acabar, dono la forma d'etiqueta antiga, tallant les dues puntes superiors i perforant un trau rodó per passar una cinta amb la bandera catalana. Al trau, més que res com a decoració, hi poso una rodoneta adhesiva protectora.

Si algú es pregunta perquè aquests punts s'anomenen "lexicogràfics" és perquè van dedicats a l'amo d'un blog que es diu Lexicografia, un autèntic estudiós i expert coneixedor de la llengua catalana... Puigmalet, espero que t'agradin! ;-)

Amb aquests punts s'obre una sèrie de productes diversos, que aniré posant després de Sant Jordi, amb el tema: Lexicografia.

Mides:
Llarg 15 cm. Ample 6,5 cm.

Referència:
Punt de Llibre Sant Jordi 2014 (2).... PLL-029

Preu:
Un sol punt, val 2,10 Eur.
5 punts, 10 Eur.
10 punts, 18,5 Eur.
Més de 10, cada punt a 1,80 Eur.

7 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Pobrissó orfe desemparat, "el volum desaparellat, d'una col·lecció que sortia setmanalment fa anys"...

Moltes gràcies per l'honor, Assumpta. A la meva col·le lexicogràfica anirà. Friso per saber quines altres productes diversos hauràs perpetrat. :)

Maritza ha dit...

Assumpta me encantan estos puntos de libro tan bien trabajados!!! gracias por explicarnos cómo los hiciste. Llevan trabajo pero quedan geniales. Gracias por tus comentarios en mi blog. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

PUIGMALET.- No pateixis per l'orfe, està molt orgullós i feliç de poder pertànyer a una col·lecció lexicogràfica de primera categoria :-DD


MARITZA.- Lo que tu haces sí son auténticas maravillas! ;-))

Carme Rosanas ha dit...

M'encanten, els trobo preciosos...

Assumpta ha dit...

Ei, moltíssimes gràcies, CARME!! :-))

aigua ha dit...

Et felicito! Son uns punt genials, m'agraden moooolt!!!Aquet toc antic que els hi has donat els fa molt especials i bonics.

Assumpta ha dit...

Gràcies, AIGUA, tu sí que ets bonica!! ;-))