dimecres, 30 d’abril del 2014

Quadern petit folrat "lexicogràfic" amb espiral


Fent joc amb el quadern d'ahir, avui us mostro una llibreteta més petita però amb espiral. La coberta del darrera va folrada amb paper gris-fum especial per Scrapbooking. És el mateix tipus i color de cartolina amb textura que vaig utilitzar per l'altre quadern.



La part del davant està folrada amb paper de diccionari envellit amb té i cafè més una mini-reproducció de la coberta del Diccionari ortogràfic de Pompeu Fabra. La paraula "notes" feta amb segells i tinta, fa joc amb el marca pàgines que duia l'altre llibreta, així com dues paraules del tema "Lexicografia".

L'espiral va protegit per roba de patchwork, que va enganxada a les cobertes però no al propi espiral, ja que si ho féssim així i enganxéssim la roba per tot el llom, no podríem obrir i tancar bé la llibreta.


El quadern fa 15,5 cm. d’alt x 12,5 cm. d’ample. Ideal com a bloc de notes per dur a la bossa i té 80 fulles (160 pàgines). Com les fulles són de paper quadriculat, en quatre colors (20 de cada), a la primera pàgina de cada color he enganxat a tot el llarg una tira de Washi Tape (cinta adhesiva japonesa) d'un to groc amb unes lletres perquè, si es vol, faci la funció de separador de temes.


Referència:
Quadern folrat "lexicogràfic" (II)....... LLI-003
Preu: 7 Eur.

2 comentaris:

Puigmalet ha dit...

No seré capaç d'estrenar-lo... :)

Assumpta ha dit...

Quan l'acabis ja te'n faré un altre :-DDD

I, sinó, el guardes al teu Museu ;-))