dissabte, 17 d’octubre del 2015

Estoigs de llana per portar bolígrafs, llapis, retoladors...

Quantes vegades t'ha passat que busques un boli a la bossa i surt de tot menys el que busques? Quan al final en trobes un, resulta que és negre i el volies blau!...

I allò tan horrible de trobar-te l'agenda, el moneder i un munt de coses més tacats de tinta perquè a un retolador se li ha caigut el tap?

La millor solució és portar-ho tot en un estoig! Què us semblen aquests tres? A la foto estan ben plens de material!


Fets de llana, en diferents colors i punts, amb tanca metàl·lica, tenen una capacitat molt més gran de la que podria semblar a primer cop d'ull! Semblen petits... però "mengen" molt... mireu, mireu tot el que els cap a la panxa! :-)


Els colors i els dissenys poden ser tants com pugeu imaginar. En aquest cas en vaig fer un de lila, vaig posar la llana doble i vaig combinar punts del dret i del revés. El segon, en un marró fort torrat molt maco, la llana no està en doble i fa un mini quadret combinant també punts del dret i del revés. El groc porta una petita treneta al mig. Al ser de punt, tenen elasticitat i, per tant, una bona capacitat.



Mides aproximades:
18 cm. x 6 cm.

Referència:
Estoigs pels bolígrafs de llana lila....... EST-006
Estoigs pels bolígrafs de llana marró....... EST-007
Estoigs pels bolígrafs de llana groga....... EST-008

Preu: 6 Eur.

Si el vols més ample, també te'l puc fer, clar, però pensa que en un d'aquests t'hi caben perfectament fins a sis o set bolis, retoladors, etc. (a no ser que tinguin alguns taps molt grans o especials)

3 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta pero tu sabes hacer de todo, te quedaron geniales y muy prácticos los estuches!!!.

Mireia ha dit...

Cada vegada tens més varietat de coses boniquess! :)

Assumpta ha dit...

MARITZA, Gracias, guapa!!
Creo que a hacer punto fue una de las primeras manualidades que aprendí... hacía bufandas! Jejeje qué bonitos recuerdos con mi madre, siendo yo casi una cría. Creo que a los 13 o 14 ya me hice un jersey, con lana fina y agujas gordas que, habiéndolo hecho así, se estiraaaaaaaaaaaaaaba :-)))


MIREIA, Saps fer mitja? Alguna cosa em fa pensar que sí... :-) és súper relaxant!! A mi m'encanta ;-) Anima't... i si no tens temps, ja saps... ehem... :-))