dimarts, 28 de març del 2017

Més punts de llibre amb embossing calent


Els punts de llibre amb embossing calent que us vaig mostrar l'altre dia van tenir força èxit i, per aquesta causa, me n'han demanat alguns més. La veritat és que no he pensat en fotografiar tots els que feia per posar-los aquí i ja els he donat a les seves destinatàries. Avui en tenia més per portar, però aquests sí que han passat primer per la"foto" de rigor :-)


El de la Blanca està fet sobre una cartolina pintada en tons blaus amb aquarel·la sobre la que hi ha una altra cartolina blau fosc. Entre les dues formen unes franges sobre les que va el nom escrit. A l'extrem hi he posat un petit candau platejat lligat amb uns cordonets "Baker's Twine". He arrodonit les cantonades i donat profunditat amb tintes Distress.


El rosa està fet amb una cartolina de la col·lecció "Bàsicos de Elena", que fan com una textura. Amb un segell que fa com un text cal·ligràfic l'he posada de fons i damunt he fet dos embossings diferents. Amb pólvores vermells la inicial "A" feta a partir d'un segell carvat a mà per mi mateixa i, amb pólvores platejats, una forma decorativa feta també amb un segell que vaig carvar a mà.


Mireu com brilla l'embossing vermell!! ;-)

2 comentaris:

sa lluna ha dit...

Veig que segueixes fent coses molt maques.

Aferradetes, nina!

Assumpta ha dit...

Gràcies, SALLUNETA, guapíssima!!! :-))