dimarts, 18 de març del 2014

Gorreta de llana marró amb "vuits" i calats

Tot i que sembla que ja ha vingut la calor, per la setmana que ve anuncien de nou baixades de temperatura!! Així doncs, potser encara som a temps de lluir les nostres gorretes! Aquesta la vaig fer especialment perquè me la van encarregar i, com és un producte nou que no tenia al blog, doncs m'ha fet il·lusió posar-lo.


Us poso unes fotos de quan l'estava fent que em fan gràcia perquè al paper que surt al fons es veuen els "números" que faig per "quadrar" els punts de la labor amb les trenes, calats, etc. (La diferència de color de la llana és culpa de l'efecte del flaix i de la meva "poca traça" com a fotògrafa... he he)


En quant al preu, està en relació al preu de la llana, i aquest no el poso jo. Concretament, aquesta gorreta es va fer amb una troca de llana que va costar 2,80 Eur.

Jo cobro 7 Eur. per fer el disseny i teixir la gorreta, així doncs, el de la foto val 9,80, preu que està molt bé per una peça totalment feta a mà. Ara bé, hi ha llanes molt boniques amb colors que fan com degradats, o amb una mica de pel i que són bastant més cares. Tot i així, per fer una gorreta, com no es necessita una gran quantitat de llana, tampoc és res que resulti desorbitat.

Referència
- Gorreta de llana marró amb vuits i calats.... GOR-001

Preu:
- Per el disseny i el teixit de la peça... 7 Eur.
Cal afegir el preu de la llana (que està en funció de la marca, la qualitat...) El de la foto surt per 9,80 Eur.

4 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta sabes hacer de todo!!! Te quedó un gorro fantástico...
Y yo que estaba tan contenta porque había llegado el calorcito!!!! Un besote guapa

sa lluna ha dit...

Amb el vent que ha fet aquest hivern, les oïdes m'han fet mal més de dos dies, serà qüestió d'anar pensant en el disseny per a la tardor. ;)

Digues-me, què NO saps fer??
Aferradetes, nina!!

Ma. Victòria ha dit...

Assumpta, ets una crak en manualitats. Segueix endevant!

Assumpta ha dit...

MARITZA... Parece que tendremos que esperar un poco para el calor... yo me muevo en un mar de dudas porque no me gusta el bochorno del verano, pero estoy ya aburrida de tantos días de lluvia y viento :-)

LLUNETA, Uuuuui, hi ha mooooltes coses que NO sé fer, però de manualitats, la meva gran "mancança" és que no sé fer ganxet (però n'aprendré, eh? hehehe)
Això, això, ves pensant un disseny :-DD

Ma. VICTÒRIA, Gràcies, guapíssima!! :-))