dilluns, 5 de maig del 2014

Punts de llibre lexicogràfics

Per acabar la part de "papereria" d'aquesta sèrie lexicogràfica, he fet tres punts de llibre molt originals (Ben aviat començarà la part de bijuteria-lexicogràfica).


La mateixa idea en tres colors diferents: Taronja, blau i vermell. El primer que vaig fer va ser, amb pintura acrílica molt diluïda, pintar unes pàgines de diccionari, mirant que fes una mica d'aigües. Ha de ser tan diluïda perquè interessa que la pàgina es pugui llegir, clar. Al dia següent, quan ja era ben sec, ho vaig planxar perquè quedés més llis.

Sobre una base de Foamy (Goma-eva) de 20 x 6 cm., en els tres colors utilitzats per pintar el paper, vaig enganxar tres tires de 16 x 5 cm. de diccionari, procurant que quedés ben centrat pels costats i deixant una part més ampla lliure a la part superior.


Retallo una rodona en cartolina especial d'Scrapbooking, de color crema. Aquesta cartolina fa una textura molt bonica i l'enganxo a la part lliure de Goma-eva, trepitjant una mica la part més alta del retall de diccionari. Damunt, amb un segell acrílic, imprimeixo el motiu "A-Z" que vol significar totes les lletres del diccionari.


Taladro la part superior i hi passo un cordonet de Cua de ratolí, en cada un dels tres colors dels punts. I ja està!

Mides:
Llarg 20 cm. Ample 6 cm.

Referència:
Punt de Llibre lexicog taronja.... PLL-032
Punt de Llibre lexicog blau.......... PLL-033
Punt de Llibre lexicog vermell.... PLL-034

Preu:
Un sol punt, val 2 Eur.
De 5 a 9 punts, cada un a 1,70 Eur.
Més de 10, cada punt a 1,50 Eur.