dimarts, 13 de maig del 2014

Punts de llibre record de catequesi


Estem en època de Primeres Comunions i és molt normal veure recordatoris d'un dia tan important. Aquests punts de llibre també són uns recordatoris, però tenen un altre significat: Són un obsequi que una catequista vol fer als nens i nenes del seu grup, un missatge en que els diu que, ara que ja han fet la Primera Comunió, no oblidin tot el que han viscut i après a Catequesi, que no quedi tot com una "etapa" que ja s'ha passat sinó com un camí que han començat i que és molt maco de seguir.


Els punts estan fets amb diverses cartolines que tenen diferents tons de blau. Són cartolines de Scrapbooking, amb textures diferents, enganxades amb cinta de doble cara.


El text, "Jesús camina amb nosaltres" està inspirat en el passatge evangèlic dels Deixebles d'Emmaús i està escrit, lletra a lletra, amb plantilla. El nom de Jesús en "gel blanc" (amb el boli Uniball) i la resta de la frase amb un retolador permanent blau marí. Amb ajut del cutter tallem les cartolines...



El punt va personalitzat (Jesús coneix el nostre nom) amb lletres de diferents colors i mides, per donar un toc alegre.


Perquè els acabats quedin bonics, s'arrodoneixen les cantonades amb unes tisores de forma:


Per donar més cos a la part superior del punt, s'ha reforçat amb una tira de Washi Tape


I ja està! Ara només falta donar-los als nens i nenes!! ;-)

3 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta se ven geniales los puntos de libro y muy propicios para la ocasión, Me encantan como quedan las letras de los nombres en colores. Un besote guapa

Mónica ha dit...

Qué recuerdo tan bonito! Son preciosos! Un saludo

Assumpta ha dit...

MARIZA, Hoy, que era el último día de catequesis, los han repartido y me han dicho que han tenido mucho éxito, ¡qué bien! ;-))


MÓNICA.- ¡Muchas gracias por comentar! Ya ves que mi nivel es de principiante-principiante jejeje pero esto de los papeles estampados, las tijeras y el pegamento, me encanta! ;-))