diumenge, 2 de novembre del 2014

Doodles verds i liles per al "tema lliure" de Les Antònies

La M. em va encarregar uns punts de llibre per regalar a un grup d'amics amb els que aviat farà una trobada.

L'any 2014 està essent molt especial pels catalans... Quin any!... Ella volia, doncs, que en el record amb el que els vol obsequiar, sortís remarcat el 2014. Com, a més, havia vist alguns dels doodles que he fet darrerament i li feien gràcia, em va demanar que també hi fossin presents.

Ella va triar els colors i, en un intercanvi de molts, molts mails, vàrem anar fent el disseny final.


N'hi haurà de dos colors. Liles i verds... i són molt xulos!! ;-)

Són dobles, formen com dos punts lligats per un fil d'empalomar amb un nus. A més, tenim tres tipus de cartolines, unes beige i unes altres verd i lila fosc, que tenen textura i les altres, verd i lila clar, que son llises, per poder-hi escriure i dibuixar.


Cada cartolina va lleugerament envellida, llimada i els voltants marcats amb tinta distress del color corresponent.

La part superior del punt porta tres cartolines: beige, lila o verd fosc i lila o verd clar amb el dibuix del doodle i el text "2014, quin any..." preparat amb un segell acrílic.


La part del punt que forma la "segona pàgina", només té dues cartolines, la beige i la lila o verd clar. També van llimades i marcades amb tinta distress, però no hi ha res escrit ni dibuixat i és que aquí la M. escriurà, a mà, un text-dedicatòria per als seus amics... Oi que els farà molta il·lusió?


Doncs, amb aquests punts tan especials, tan personalitzats i tan treballats, participo a la Sunday Party de las Crafty Blogger de Les Antònies!!


Ja sabeu, si teniu una festa, una trobada, quelcom que voleu recordar... podem dissenyar uns punts de llibre, unes postals, unes targes totalment personalitzades i, pel preu, segur que no ens barallarem pas! ;-)

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Són preciosos Assumpta, per poc però has arribat, ens encanta!!! Gràcies per participar!!!! :D

Anònim ha dit...

Queda genial. M'encanten!

Unknown ha dit...

M'encanta el verd i el lila, una bona combinació de llum!
Una abraçada

Maritza ha dit...

Assumpta cada vez te superas más con tus trabajos!!! Están divinos los puntos de libros, felicidades guapa y un besote

montserratqp ha dit...

Preciosos. I ens ho hem passat bé "fen-los", oi, Assumpta? Bé,més ben dit pensant-los...que fer-los, només els has fet tu. Gràcies!