diumenge, 23 de novembre del 2014

Llibretetes de notes ideals per dur sempre a la bossa

Mireu quins mini blocs de notes tan ideals per portar a la bossa!!Estan totalment fets a mà, seguint la idea d'un tutorial de la popular scrapbookera italiana SweetBioDesign, tot i que jo he canviat algunes cosetes (l'he fet una mica més gran i he substituït les grapes per cosit amb fil, ja que hi he posat més pàgines)

Aquí podeu veure com es fa. Però, si no teniu temps per posar-vos a retallar i enganxar, us el faig, com sempre, a un preu molt ajustat (veure al final del post)

La part del darrera, amb una làmina estampada de cartolina scrapbooking com a decoració.

Els mini-blocs queden tancats pel sistema de "capsa de mistos", en que la tapa queda subjecta pel propi disseny de la llibreteta que, al mateix temps, amaga els cosits (o grapats) de les fulles, quedant un acabat net i perfecte.


Així, tancats, no s'obren a la bossa.

El paper que he fet servir per les pàgines és de quadrícula gegant, però el puc posar blanc, ratllat o quadrícula més petita, és clar!

Aquest és un preciós detallet per a regal, perfectament adaptable a diferents gustos (doncs hi ha moltíssims tipus de papers per decorar i les cartolines base les podem posar del color que més ens agradi: vermell, blau, verd...).

Mides: 11,8 x 7 cm. aproximadament
Número de pàgines: 40 fulletes (80 pàgines)
Referència: Mini-bloc totalment fet a mà....... LLI-006
Preu: 4 Eur.

2 comentaris:

Maritza ha dit...

Assumpta me parecen preciosas tu libretas, las láminas que utilizaste son muy chulas. Un besote guapa

Assumpta ha dit...

Maritza!! Eres un sol, siempre estás aquí con tus comentarios tan positivos! Muchas gracias! :-))
Besotes!